Blog

Tvarohový koláč Jamieho Olivera je mistrovské dílo z pouhých 5 ingrediencí (VIDEO)

118views

Slavný šéfkuchař je světově proslulý svým uvolněným a nenuceným přístupem ke kuchyni, který pomáhá domácím kuchařům po celém světě dostat se do kuchyně a vařit v prostředí bez stresu a závazků. Oliver často připravuje snadné a jednoduché , které nevyžadují složité techniky a těžko zjistitelné produkty.

V tomto příspěvku na TikToku Jamie Oliver připravuje lákavý nepečený tvarohový koláč, který vyžaduje jen 5 ingrediencí a minimální množství kulinářských dovedností. Tento snadný cheesecake využívá stejné ingredience a chuťový profil jako hit britské kuchyně „banffy pie“, který se připravuje z banánů, čokolády a husté karamelové omáčky.

Základní ingredience na banffi cheesecake

Více:

Stejně jako tradiční banffee koláč obsahuje cheesecake Jamieho Olivera 8 přezrálých banánů, čokoládové lupínky a hustou karamelovou omáčku na podkladu z rozdrcených sušenek. Na rozdíl od standardního banffi pie, který používá šlehačku, Oliver používá „opravdu kvalitní smetanový sýr“, aby klasický dezert proměnil v nádherně ovocný cheesecake.

Jamie Oliver přidává olivový olej poté, co ze sušenek udělá drobenku, aby směs mohla emulgovat do husté kůrky. Zdá se nepravděpodobné, že by v pokrmu zůstala nějaká chuť olivového oleje, jakmile se všechny ty sladké příchutě zkonstruují, ale pokud dáváte přednost, můžete vždy použít jako náhradu máslo.

Leave a Response