Blog

Jak si sestavit vlastní nástěnku s vizemi na cesty

133views

Plánujete svou dovolenou výhradně přes počítač nebo mobilní telefon a také máte všechny své fotografie z cest v digitální podobě? Pak možná oceníte pro změnu něco hmatatelného. Nástěnka cestovních vizí může sloužit jako nástroj pro plánování i jako připomínka vašich cest. Jak si ji vytvořit svépomocí?

Tabule není podmínkou

Cestovní tabule má obvykle podobu nástěnky., kde si vytvoříte podobný vizuální plán své cesty. Není to však podmínkou. Ve své pracovně nebo třeba v dětském pokoji si můžete si můžete přímo na stěnu vyrobit nástěnku s cestovatelskými vizemi. a zároveň si vytvořit trvalou kreativní dekoraci. Alternativou je předem připravená , která vytvoří velmi dobrý základ pro tabuli vizí.

Pokud s nástěnkami vizí začínáte, ideální volbou bude nástěnka nebo mapa z obchodu. S velkou vizionářskou tabulí umístěnou přímo na omítce můžete pracovat později, až získáte potřebné zkušenosti. Žádná tabule vizí nevznikne ze dne na den.

Na začátku si musíte vybrat místo.

Než začnete vytvářet nástěnku cestovních vizí, musíte si ujasnit, na co se bude zaměřovat.. Máme na mysli to, že cílová destinace, resp. téma.

Ve výše zmíněném dětském pokoji nebo v nově postaveném domě si. můžete vytvořit nástěnku s dlouhodobými vizemi., jejímž tématem bude cestování plán na několik let. Můžete se tak zaměřit na určitou zemi, kontinent nebo dokonce celý svět a označit si místa, která byste chtěli v určitém věku navštívit. Tabulku vizí doplňte například stírací mapou nebo vlastnoručně vyrobenými kartičkami, můžete pak prozkoumat země, regiony a města, která jste již navštívili, a označit svůj cíl jako splněný..

Buďte konkrétní

Pokud jde o tabule s vizemi na jedné konkrétní cestěbudete mnohem konkrétnější. Vyvěsíte nebo nakreslíte mapu cíle, na které vyznačíte konkrétní trasu včetně zastávek. Pokud na nástěnku přidáte i jízdní řád, dosáhli jste již téměř dokonalosti. Fyzická nástěnka s vizemi vám může pomoci před dovolenou. odhalit potenciální chyby v plánu nebo jiná rizika, která by mohla dovolenou jakkoli narušit. Čím konkrétněji budete plánovat, tím větší je šance, že vše vyjde.

Vdechněte život své nástěnce

Aby nástěnka s vizemi vypadala skvěle, je dobré si ji přidat konkrétní fotografie památek nebo míst, která chcete navštívit.. Můžete také vložit zakoupené vstupenky, jízdenky nebo jiné dokumenty, které budete potřebovat před odjezdem. Nástěnka bude vypadat živěji a vše potřebné budete mít na jednom místě.

Po návratu můžete nástěnku použít jako suvenýr.

Po návratu domů, nemusíte vyhazovat tabuli s vizemi.. Místo toho na ni můžete umístit výše zmíněné vstupenky, fotografie, suvenýry a cokoli dalšího, co se týká vaší dovolené. Získáte tak krásnou památku, kterou bude obdivovat každý návštěvník.

Leave a Response