Blog

Manikúra léto 2024. Barva a vzor, které jsou v módě pro letní sezónu FOTO

186views

 

Každé roční období přichází s určitými trendy a návrhy v oblasti módy a krásy. Od oblečení přes vlasy, nehty až po make-up – letošní léto přinese všemu nový život. Jaká bude manikúra léta 2024? V nadcházejících měsících ji uvidíte všude!

Tohle je manikúra léta 2024

Když pomyslíme na letní sezónu, automaticky se nám vybaví výrazné, zářivé barvy na oblečení, nehty a make-up. Pokud jde o manikúru, léto 2024 bude kromě zářivých barev ve znamení zdánlivě jednoduchého, ale velmi účinného designu nehtů. Říká se mu „stone“ nebo „marble“, což znamená kámen nebo mramor, podle toho, jak je proveden.

 

Kamenný vzor není třeba představovat. Jedná se o špinavě bílou barvu s šedým podtónem, která může být lesklá nebo matná. Můžete ho získat z bílého laku na nehty smíchaného s trochou černé, pokud nemáte světle šedý lak na nehty. Pro skvělý výsledek naneste na závěr bezbarvý matující lak.

 

Podívejte se také na následující příklady: Trendy v manikúře pro rok 2024. Top 5 nejkrásnějších modelů nehtů, které uvidíme všude.

Manikúra inspirovaná mramorem je naopak o něco složitější. Na nehty se nanese vrstva bílého, nude nebo šedého laku a poté se vytvoří nenápadný vzor. Nanese se vrstva bezbarvého laku a než zaschne, nanese se trochu černého laku na nehty, který se rozetře tenkým štětečkem nebo párátkem. Snadněji se pracuje s gelovým nebo semipermanentním lakem, protože normální lak na nehty rychle zasychá. Efekt je wow a vaše nehty budou intenzivně obdivovány!

Mramorový vzor manikúry

Vzor nehtů, který bude vždy v módě

Bez ohledu na trendy a roční období existují určité manikúry, které nikdy nevyjdou z módy. Jednou z nich je francouzská manikúra, která se hodí pro každou příležitost a je snadno dosažitelná. Lze ji přizpůsobit svým preferencím a v létě ji lze pro originální efekt provést s barevným lakem na nehty.

Podívejte se také na následující příklady: Módní vzory nehtů v roce 2024. Manikúry, které jsou v módě, uvidíme všude.

Z módy v dohledné době nevyjdou ani červené nehty, které jsou symbolem elegance a odvahy. Pokud naopak dáváte přednost manikúře, která příliš nevyčnívá, zvolte nude odstín, který se co nejvíce blíží odstínu vaší pleti.

 

Leave a Response