Blog

Po vlně obvinění z násilí: Puff Deddy prodal svou společnost

142views

Americký rapper a producent , který v současnosti vystupuje pod pseudonymem Sean „Diddy“ Coombs, prodal svůj podíl v mediální společnosti Revolt, informovala agentura Associated Press. Tu založil před více než deseti lety. Akcie Coombse, který byl předsedou představenstva společnosti Revolt, byly plně vykoupeny a staženy, uvedla společnost se sídlem v Los Angeles v prohlášení na svých internetových stránkách. Společnost Revolt nezveřejnila, kolik Coombs za svůj podíl v hiphopové zpravodajské a zábavní společnosti, kterou založil v roce 2013, dostal.

Generální ředitel Detavio Samuels ve svém prohlášení poznamenal, že když v roce 2020 do společnosti nastoupil, uvědomil si, že jejich poslání „je větší než jeden člověk“. Společnost Revolt rovněž oznámila novou vlastnickou strukturu, která zaměstnancům poskytne podíl na základním kapitálu, informuje BTA.

Peníze na žaloby?

Foto.

Tento krok přichází v době, kdy byla Coombsova pověst pošramocena po několika žalobách podaných koncem loňského roku. Jejich součástí bylo obvinění jednoho z nejznámějších hiphopových umělců a producentů ze sexuálního napadení a znásilnění.

Více:

V listopadu proti němu podala žalobu zpěvačka Cassie, která tvrdí, že byla léta zneužívána, včetně bití a znásilnění. Coombs se s Cassie, jejímž celým jménem je Cassandra Ventura, několik dní po podání žaloby dohodl. V květnu 2024 však , a to vyvolalo vlnu rozhořčení na Puff Deddy.

Více informací:

Více z SHOWBUSINESS:

Leave a Response