Blog

Kolik octa musíme užívat, abychom zhubli?

115views

 

Кkolik octa musíme užívat, abychom zhubnout? Jablečný ocet se po staletí používá jako mast, která snižuje hladinu cukru v krvi. krevní cukr a krevní tlak. Je velmi oblíbený jako nápoj na hubnutí a redukci hmotnosti.

Jedna lžíce jablečný ocet sobsahuje přibližně 3 kalorie a naštěstí pro ty, kteří jsou v režimu, ne sacharidů.

Příprava v doma je nutné nakrájet ovoce, z něhož se bude připravovat, na malé kousky a přidat k nim kvasnice, které přemění cukr v jablkách na alkohol. Poté se do něj vloží bakterie, které alkohol zkvasí na kyselinu octovou. Celý proces trvá asi měsíc.

Kolik octa musíme užívat, abychom zhubli?

Jablečný ocet snižuje hladinu cukru v krvi díky kyselině octové, která zlepšuje schopnost jater a svaly zpracovávají glukózy v krvi.

Pomáhá snižovat hladinu inzulínu. Užívání me zlepší metabolismus a rozpustí tuk, který se nahromadil jako rezerva. Navíc se sníží hladina špatného cholesterolu. Jablečný ocet drasticky snižuje pocit hladu a chuť na něco sladkého.

Účinek úbytek hmotnosti s jablečným octem dojde i tehdy, když budete užívat 15 až 30 mililitrů denně, což odpovídá jedné až dvěma polévkovým lžícím.

Odborníci doporučují začít s přibližně 5 mililitry jablečného octa denně a pokud tělo reagujete dobře, postupně zvyšujte dávku.

Leave a Response