Dny se prodlužují, počasí je hezčí a nikomu se nechce trávit hodiny nad sporákem přípravou zdlouhavé večeře. Proto vám dnes nabídneme snadný způsob, jak si , jehož příprava nezabere více než 15 minut!
Složení: 1:
– 200 g konzervovaných rajčat nakrájených na kostičky
Více:
– 150 g sýra feta
– 6 vajec
– 2 stroužky česneku
– 1 červená paprika
Více:
– 1 hlava cibule
– 1 hrst baby špenátu
– 1 lžíce olivového oleje
– mletý kmín, paprika, černý pepř a čerstvé bylinky podle chuti
Kroky při realizaci receptu:
1. Nakrájejte cibuli a červenou papriku na tenká půlkolečka, nasekejte česnek, nakrájejte fetu.
2. V hluboké pánvi rozehřejte trochu olivového oleje. Přidejte cibuli, česnek a pepř a za občasného míchání smažte 5 minut.
3. Přidejte rajčata a špenát, promíchejte a přiveďte k varu. Nechte tekutinu trochu odpařit, přidejte do pánve koření a znovu zamíchejte.
4. Přidejte sýr. Do zeleninové směsi udělejte otvory a do každého otvoru vložte vejce. Vařte dalších 5 minut. Pro urychlení procesu můžete pánev přikrýt.
Pokrm podávejte posypaný čerstvými bylinkami.