Blog

Krásné vyvýšené záhony z cihel a dřeva jako inspirace pro vaši zahradu!

135views

Pokud jste vášnivými zahrádkáři nebo jen hledáte novou inspiraci pro svou zahradu či balkon, jste na správném místě! Dnes jsme pro vás připravili více než 20 inspirací na krásné vyvýšené záhony z cihel nebo dřeva. Tyto záhony mají několik výhod. První z nich je estetický vzhled, záhony vypadají prostě skvěle a originálně. Druhou výhodou je ochrana před jakýmkoli větším chladem. A nezapomeňme, že se nemusí kopat do země. Váš „anglický“ trávník zůstane nedotčený. V neposlední řadě je tu větší úspora místa a také úspora vašeho zdraví, protože se nemusíte k záhonům zbytečně ohýbat a tím si navíjet záda. Jak jsme se již zmínili, vyvýšené záhony mohou být z cihel nebo ze dřeva.

Na dřevěné záhony můžeme použít náš oblíbený dřevěný odpad, například palety. Výroba takových vyvýšených záhonů není až tak velký problém, jistě ji zvládnou i méně zkušení kutilové. Prozatím se však podívejme do naší fotogalerie, kde najdete skvělou inspiraci pro vaši zahradu a balkon. Možností je opravdu mnoho a je jen na vás, co si vyberete!

Pokud už podobné vyvýšené záhony máte a chcete se s námi o ně podělit nebo získat spoustu další skvělé inspirace a nápadů, navštivte naši skupinu na Facebooku

Skvělá a originální inspirace pro záhony.

Krásné a originální vyvýšené záhony!

Jednoduchá a originální inspirace pro zahradu.

Skvělá inspirace pro rohový záhon, líbí se vám?

Nebojte se náročných technik a užívejte si samotný tvůrčí proces!

Leave a Response