Blog

Letní úprava vchodových dveří – použili jsme slaměné klobouky!

78views

Pokud patříte mezi vášnivé milovníky nejrůznějších dekorací nebo jen hledáte novou inspiraci, jak ozvláštnit svůj domov, pak jste na správném místě! V dnešním článku jsme pro vás totiž připravili 20+ stylových inspirací, jak si zkrášlit vchodové dveře některým z těchto letních nápadů. Existuje celá řada možností, jak si takto zkrášlit vchodové dveře, a je jen na vás, co si vyberete. Může to být například krásná dekorace z plechovky a květin. Můžete však také použít slaměný klobouk, který je skvělým způsobem, jak podtrhnout kouzlo léta.

Na tomto tvoření se může podílet celá rodina, takže se nebojte zapojit i ty nejmenší, pro které je to skvělá dovednost pro jemnou motoriku! Pokud byste si chtěli pořídit jednu z těchto dekorací na vchodové dveře, můžete se inspirovat fotografiemi v naší galerii a pustit se do tvoření! Nebojte se náročných technik a užijte si samotný proces tvoření.

Pokud už máte doma podobné dekorace a chcete se o ně s námi podělit nebo získat spoustu další skvělé inspirace a nápadů, navštivte naši skupinu na Facebooku.

Leave a Response