Blog

V pondělí: Rak se učí trpělivosti a Lev si sundává masky.

122views

Více:

Květiny rozkvetou, i když vás kroky zavedou daleko. Pod vlivem této poetické a krásné energie bude mít samozřejmě nejlepší horoskopy pět znamení zvěrokruhu – konkrétně Býk, Rak, Lev, Panna a Váhy. Ostatní znamení zvěrokruhu jsou rovněž vyzývána k posílení svého sebevědomí!

Býk

Pondělní energie je sladká, ale lákavá. Co se pod jejím vlivem stane, záleží jen na vás. Můžete z něj udělat nezapomenutelný den, ať už tuto energii nasměrujete do lásky, kreativity nebo něčeho jiného.

Doporučujeme vám také zaměřit se na jídlo, které si dáte k snídani. To udá tón zbytku vašeho dne. Těžká masa a sýry nemusí být nyní ideální. Místo toho se snažte snídat lehce a osvěžujícím způsobem, ať už si dáte misku ovoce, zelený džus, med nebo ovesnou kaši.

Rakovina

Některé věci vyžadují čas, Rakovina. Nemůžeš nechat semínko vyklíčit a dát ti strom za tři dny, když jeho růst trvá roky. To je vaše poselství na pondělí. Dokud budete trpěliví, budete i nadále vnímaví ke zdejším kosmickým požehnáním.

Pokud se cítíte být povoláni, je nyní vhodná doba, abyste zapracovali na svém zpěvu a zdokonalili se v něm, pokud máte v této oblasti přirozený talent. Pokud ne, zpívejte si pro sebe a nechte melodii obohatit vaši duši.

Leo

Některé masky budou v pondělí odstraněny, Leo, zatímco jiné si je ponechají. Doporučujeme vám, abyste důvěřovali své intuici, protože je to váš vesmírný dar. Bude se vám dařit, pokud nebudete ignorovat červené vlajky nebo žluté signály.

Některým z vás v této době prospěje četba mytologie a legend. Pomůže vám to na vaší vlastní cestě hrdiny. Ztotožnění se s archetypem, který vás posiluje, je také dobrou taktikou, pokud máte pocit strachu.

Panna

Panny, máte v rukou magii! Určete si tedy své záměry a proveďte manifestační rituál, pokud můžete. V této době můžete svá přání uvést v život. Pokud provádíte rituál, použijte jako přísadu pomeranče – a nechte je celé.

Nyní je také vhodná doba pro hledání místa k bydlení. Pokud jste si již udělali krátký seznam domu, který chcete, je nyní vhodná doba začít ho získávat a/nebo se do něj stěhovat. Čekají vás nádherné dny!

Váhy

Více:

Váhy, pondělní energie je pro vás pronikavá. Některá stará spojení zaniknou a některá nová se vytvoří. Jste vybízeni k tomu, abyste šli tam, kam vás vede srdce, ale ujistěte se, že je to vaše srdce, a ne citová manipulace. Meditace vám může pomoci zůstat soustředění, abyste mohli využít tohoto vesmírného daru přechodu a nenechali se o něj připravit někým jiným.

Pokud se cítíte být povoláni, je nyní také vhodná doba zapracovat na své řeči a zlepšit modulaci svého hlasu. To vám nesmírně pomůže v další části vašeho života.

Leave a Response