Blog

Tato tři znamení zvěrokruhu překonají od 17. do 23. června 2024 všechny překážky.

91views

Více:

Sny moudrých mužů se mohou v týdnu po 17. červnu rozplynout. Soustřeďte se proto na realitu a nenechte se vtáhnout do podvodných plánů nebo do lidí, kteří vás chtějí zatáhnout do něčeho, co není na úrovni, a to se může týkat i vztahů. Největší výzvy se v tomto týdnu budou týkat Blíženců, Raka a Ryb.

Blíženci

Blíženci, mnozí z vás už mají za sebou náročný rok, zejména pokud jste se narodili v první polovině znamení, tedy přibližně od 20. května do 11. června. To proto, že vládce úkolů Saturn je v kvadratuře s vaším Sluncem. Pokud jste se narodili v druhé polovině Blíženců, Saturn v Rybách je v kvadratuře s vaším Sluncem, což zpomaluje dění, a Neptun vytváří zmatek a nejasnosti. Můžete mít dokonce pocit, že se necháváte unášet oceánem bez kompasu, který by vás vedl. Tento týden bude dalším týdnem, kdy byste si měli dávat pozor a vyhýbat se všemu, co se zdá být příliš dobré, než aby to byla pravda, nebo o čem víte, že nebude fungovat.

V pondělí přinese kvadratura Merkuru na Neptuna zmatek, zejména pokud jste se narodili v poslední polovině znamení. Můžete mít pocit, že nejste schopni se rozhodovat, a pokud tomu tak je, je ve vašem nejlepším zájmu, abyste v této době nedělali důležitá rozhodnutí. Pokud musíte, ujistěte se, že znáte všechna fakta. Neptun vládne všem věcem, které se skrývají v našem podvědomí, a tyto myšlenky a pocity mají zvláštní způsob, jak se při takovém tranzitu vynořit.

Ve čtvrtek si dejte pozor na konflikty v práci. Pokud si nedáte pozor, může vaše nebo cizí ego a touha mít pravdu rozbít auto.

V pátek se Luna ve Střelci postaví proti vašemu Slunci a mohou vzniknout konflikty mezi pohlavími nebo se můžete cítit nepatřičně. Vzhledem k tomu, že Luna v časných ranních hodinách také tvoří kvadraturu se Saturnem, může se u vás projevit únava a deprese, pokud jste vzhůru. Pozdě večer Luna vytvoří kvadraturu s Neptunem těsně před vstupem do Kozoroha, kde je v úplňku. Aspekty Měsíc-Neptun jsou únavné a matoucí a mohou vést ke smíšeným nebo nejasným pocitům.

Úplněk bude spadat do vašeho 8. domu. Úplňky v 8. domě obvykle přinášejí nějakou změnu. Nemusí to být změna, která změní váš život, ale jděte s tím a příští týden bude lépe!

Rak

Vaše problémy v tomto týdnu mohou souviset s partnerskými vztahy a v průběhu týdne se může objevit téma „já vs. my“ nebo „já vs. oni“. V pondělí se mohou vynořit vaše podvědomé pocity a vy se můžete přistihnout, že přemýšlíte o starých problémech, o kterých jste si mysleli, že jsou již minulostí. Nejsou pryč, jen jsou pohřbeny hluboko ve vašem podvědomí a je čas se s nimi jednou provždy vypořádat. Dnes se nenechte nikým tahat za nos a pochopte, že vše, co uslyšíte, může být nemístné. Nejstresovější hodiny mohou být brzy ráno; vnitřní problémy vás mohou zahltit, pokud si nedáte pozor. Středa může přinést nečekané situace s dětmi, pokud nějaké máte, nebo s přáteli a kolegy. Ať už je to jakkoli, můžete očekávat nějakou nečekanou změnu nebo informaci, která by mohla změnit vaše plány. V takovém případě se prostě nechte unášet proudem, abyste dosáhli co nejlepších výsledků.

Ve čtvrtek může vaše mysl pracovat přesčas a bude se rychle střídat proud informací. Dávejte si pozor na své ego – své nebo cizí – a možná pocítíte nutkání vybuchnout, ale pokud tak učiníte, očekávejte zpětnou reakci.

V pátek večer se vaše pozornost zaměří na partnera, pokud nějakého máte. Není na čase, abyste spolu strávili nějaký čas bez bláznivého týdne? Pokud jste nezadaní, pak se pravděpodobně budete soustředit na ostatní, kteří jsou ve vašem životě neustále, takže si užijte páteční večer a krásný úplněk!

Ryby

Tento týden nebude pro Ryby nejlepší a mohou se vyskytnout problémy doma nebo s rodinnými příslušníky. V pondělí byste měli být opatrní, zejména pokud máte děti nebo jednáte se sourozenci či blízkými rodinnými příslušníky. Dbejte na to, aby veškerá komunikace byla jasná, protože právě to, co zůstane nevyřčeno nebo neřeknuto, způsobí později problémy. Problémem může být také únava a melancholie.

Čtvrteční kvadratura Slunce na Merkur může ovlivnit ego, a tak se ujistěte, že je vaše ego pod kontrolou. I když nemáte kontrolu nad tím, co mohou udělat nebo říci druzí, máte kontrolu nad sebou a pravděpodobně mnoho nezískáte, pokud se do něčeho zapojíte. Nebuďte překvapeni, pokud se vás někdo pokusí přejet, ale mějte se na pozoru. Výsledek můžete omezit svou reakcí.

Více informací:

Pokud jste ve čtvrtek ráno ještě nespali, možná se cítíte unavení nebo se soustředíte na negativní věci. V takovém případě tyto pocity rychle pominou. V pátek večer už můžete být připraveni dát si pauzu nebo se napít. Dlouhé rozhovory a silné drinky se mohou změnit v příjemný večer, pokud nebudete věřit všemu, co slyšíte. S úplňkem: Vzrušení v domě vašich přátel a spolupracovníků by mohla být noc venku přesně to, co vám lékař naordinoval.

Leave a Response