Blog

Oteklý a unavený obličej? Přiložte si na oči alobal a budete jako noví.

76views

Hliníková fólie (alobal) přiložená na oči vás může zachránit po náročné noci, kdy máte oči podlité krví a opuchlé. Tento trik funguje už po několika minutách, takže ho určitě využijete.

Někdy jsou noci, kdy není možné ani na chvíli zamhouřit oči. Plačící dítě, povedený večírek nebo projekt, který má druhý den uzávěrku – tyto věci mají přednost, takže ve výsledku vypadáme druhý den ráno přesně tak, jak nechceme. Pokud chcete tuto situaci nějak napravit, udělejte si speciální oční zábal a rozdíl ve vaší tváři uvidíte okamžitě.

Zachraňte svůj obličej před důležitou schůzkou

Osud si dokáže hrát s různými triky a noční zvraty jsou toho dokonalým příkladem. Abyste ráno nějak zachránili svůj vzhled, nestačí se nalíčit tunou make-upu, který průměrně zakryje otoky kolem očí. V této situaci je třeba jednat s něčím, co otoky v relativně krátkém čase zmenší.

Led, studené lžičky nebo jednoduše mražené potraviny z mrazáku jsou oblíbenou volbou, ale co když nic z toho nemáte po ruce? V takovém případě se vyplatí znát trik s alobalem.

Co dělá alobal pro vaše oči?

Stručně řečeno, fólie vám pomůže zotavit se z těžkého spánku. Nezapomeňte, že alobal není „lékem“ na nedostatek spánku a bude fungovat pouze v případě nouze. Nahrazení fóliového zábalu zdravým osmihodinovým odpočinkem nic nezmění.

Alobal rozkrájejte na kousky alespoň dvakrát větší než vaše oči. Poté je vložte do mrazáku alespoň na 30 minut. Během této doby se můžete připravit na odchod, zatímco bude fólie chladnout. Když je zábal připraven, ohněte jej tak, aby se vešel kolem očních důlků, a přitiskněte jej k pokožce na dobu minimálně 10 minut. Po této době by měl zábal „udělat svou práci“ a vy můžete použít lehký make-up, který vaši pleť nezatíží, ale pouze zamaskuje nedokonalosti. Tento trik funguje vždy, když ho potřebuji. Vyzkoušejte ho také!

Leave a Response