Blog

Proč dát bobkový list do cukřenky: trik zkušených hostitelů

сахарница
155views

Některé hospodyňky dávají do cukřenky jeden bobkový list.

Nedělá se to proto, aby se změnila chuť sypkého sladkého výrobku.

Účelem takového triku je ochrana granulovaného cukru nebo rafinovaného cukru.

Jak přesně bobkový list chrání cukr

Bobkový list je charakteristický svou živou vůní.

Pro člověka voní koření příjemně, ale pro různé škůdce nikoliv.

Proto není bobkový list špatným „repelentem“.

Jinými slovy, pokud do cukřenky vložíte bobkový list, sladký produkt uložený v cukřence získá ochranu před komáry, mravenci a dalším hmyzem.

Hostitelka se tak nebude muset obávat o stav důležitého produktu.

Mimochodem, podobným způsobem chrání bobkový list i mnoho dalších výrobků.

Koření tedy pomůže hostitelce neztratit zásoby různých obilovin, stejně jako mouky.

Odvažte se používat vavřín nejen při vaření, ale i v domácnosti!

Již dříve jsme vám říkali, že v rozích domu.

Leave a Response