Blog

Lidé si začali balit nohy do alobalu. Suché nohy se staly minulostí

65views

Hliníková fólie (alobal) je oblíbený výrobek, který má většina z nás v kuchyni. Ne každý si však uvědomuje, že kromě toho, že pomáhá při vaření, může být užitečný i při péči o nohy. Přestože metoda zní neobvykle, stojí za to ji vyzkoušet. Zkuste ji jednou a budete ji provádět pravidelně.

Alobal můžete použít mnoha různými způsoby. Není vhodný jen pro použití v kuchyni, můžete si do něj zabalit i nohy. Pro někoho může být tento trik kontroverzní a překvapivý, ale je účinný a užitečný. Co přesně musíte udělat?

Jaký je přínos alobalu na nohou? Sama o sobě má příznivé účinky

Hliníková fólie je navržena tak, aby na jedné straně zadržovala teplo a na druhé straně ho předávala. Záleží na tom, kterou z nich použijeme. Metoda zabalení nohou do hliníkové fólie se osvědčuje zejména na podzim, ale není žádnou kontraindikací pro její použití kdykoli během roku, protože někteří lidé se potýkají s určitým problémem i v teplých dnech. O jaký problém se jedná? Ukazuje se, že fólie pomůže rychle zahřát omrzlé nohy.

  • Napusťte si nohy hydratačním krémem.
  • Zabalte nohy lesklou stranou dovnitř.
  • Počkejte 30 minut, než se chodidla zahřejí.

Kromě dodatečného tepla tato metoda prokazatelně pomáhá hloubkově hydratovat suchá chodidla, zejména paty. Je to také skvělá forma relaxace pro vaše chodidla a klouby. Vyzkoušíte tento trik i vy?

Co všechno si můžete vyrobit z alobalu? Tento výrobek vyřeší mnoho problémů

Kromě aplikace alobalu na nohy jej můžete použít na mnoho dalších věcí.

  • Zelektrizujte si vlasy – potřete si alobalem prameny od kořínků dolů a ty budou v mžiku hladké.
  • Čištění stříbra – položte alobal do misky lesklou stranou nahoru. Nasypte do ní sůl, zalijte ji vodou a vložte do ní stříbrné příbory. Po několika hodinách je opláchněte vodou a budou o poznání čistší.
  • Broušení tupými nůžkami – Ustřihněte nůžkami několik kousků hliníkové fólie a vaše sklenice budou ostřejší.
  • Čištění vodovodní baterie – Srolujte alobal do kuličky a potřete jím vodovodní baterii. Usazeniny vodního kamene v krátké době zmizí.

Leave a Response