Blog

Koule z hliníkové fólie dělá v koupelně zázraky: udělejte to

85views

Hliníková fólie není určena pouze k balení potravin. Ve skutečnosti může být skvělým pomocníkem při úklidu koupelny.
Hliníková fólie, často označovaná jako stříbrný papír, je snadno dostupný, levný a univerzální výrobek, který je dobré mít doma vždy po ruce.

Většina lidí ho používá k balení potravin, aby zůstaly čerstvé v lednici, ale má mnoho dalších využití, zejména jedno, které překvapivě dobře funguje v koupelně.

Stačí jen kousek utrhnout, srolovat do kuličky a vzít si ho do koupelny.

Trvá to jen chvilku a pak se stane „kouzlo“. Efekt je velmi uspokojivý.

Jednoduchý a účinný čisticí trik

Srolujte kuličku hliníkové fólie a jednoduše s ní začněte otírat vodovodní baterii, sprchu nebo jiné předměty v koupelně náchylné k usazování vodního kamene.

Stačí pár tahů a baterie se bude lesknout jako nová. Usazeniny vodního kamene a zbytky kosmetických přípravků rychle zmizí a baterie znovu získá svůj lesk.

Nemusíte se bát, že by fólie poškrábala choulostivé povrchy. Naopak, baterie se stane ještě hladší a lesklejší. A co je nejlepší, nebudete potřebovat žádné speciální přípravky ani čisticí prostředky.

Vše, co potřebujete, je kulička hliníkové fólie, trochu vody a chvilka. Efekt je opravdu působivý, stejně jako po profesionálním čištění.

Pokud tomu nevěříte, jděte si vyzkoušet koupelnu.

Pokud nemáte hliníkovou fólii, můžete zkusit pečicí papír. Ten by měl mít podobný účinek při odstraňování vodního kamene například ze svítidla.

Leave a Response