Blog

Rozlučte se s mravenci a šváby: Tajný trik s fólií a 1 dalším materiálem, který zná jen málokdo.

61views

 

Náš strach ze švábů a mravenců je věčný a nezastavitelný bez ohledu na to, jak moc se s ním snažíme bojovat.
Ať tak či onak, švábi a mravenci narušují vaše soukromí a klid.

Zde je návod, jak se jich zbavit:

  • Udržujte kuchyň v čistotě. Přitahují je zdroje potravy, takže nepořádek v kuchyni je pro ně jako bufet. Nezapomeňte okamžitě utřít všechny rozlité tekutiny, uchovávejte potraviny v těsně uzavřených nádobách a pravidelně vynášejte odpadky.
  • Ukliďte všechny rozlité tekutiny. Šváby přitahuje vlhkost, takže i malá netěsnost může být pozvánkou k vniknutí dovnitř. Ujistěte se, že jste okamžitě vyřešili všechny problémy s vodovodními rozvody.
  • Odstraňte nepořádek. Švábi se rádi schovávají v tmavých a nepřehledných prostorách. Nezapomeňte pravidelně vyklízet svůj domov, zejména pokud žijete v bytě nebo domě, kde mohou švábi snadno cestovat mezi jednotlivými jednotkami.
  • Používejte pasti na šváby nebo návnady. Jsou to účinné způsoby, jak šváby zahubit a zabránit jejich návratu . Dbejte na pečlivé dodržování návodu, protože některé z těchto přípravků mohou být při nesprávném použití nebezpečné.
  • Zavolejte odborníka. Pokud máte vážný problém, bude nejlepší zavolat na pomoc firmu zabývající se hubením škůdců. Ta bude schopna identifikovat zdroj problému a doporučit nejlepší postup.

Leave a Response