Blog

Trik pro čisté toalety v drahých hotelech

81views

 

V místech, kde žijeme, se snažíme udržovat své pokoje a nábytek v nich co nejčistší. Dosáhneme toho tak, že odstraníme veškerý prach a nečistoty a použijeme speciální čisticí prostředky na povrchy.

Stává se však, že některé části našeho domova nelze uklidit tak důkladně, jak bychom si přáli, a to nám způsobuje mnoho nepříjemností, zejména když máme návštěvu, která se někdy může objevit náhle.

Jednou z nejšpinavějších částí domu je koupelna, kterou sice vzhledem ke každodennímu používání denně myjeme, ale přesto je v ní vždy nepořádek a spousta nečistot a bakterií.

V koupelně je však jedno místo, které je vždy špinavé, i když ho neustále myjeme, a to kvůli neustálému používání a zažloutnutí, ke kterému časem dochází.

Řeč je jistě o toaletě, kterou používáme pro své účely, a proto se často opotřebovává nebo ztrácí lesk a my jsme nuceni ji denně leštit, aby byla opět lesklá a čistá.

Ukážu vám trik, který používají luxusní hotely pro čistou a zářivou toaletu!

Stává se také, že kvůli silikonu, který drží vodu, stejně jako u vodovodních baterií, zčerná směrem dolů a vytvoří černou svatozář, kterou nemůžeme odstranit. Musíme si dát pozor, abychom tuto nečistotu příliš nedrhli, protože bychom mohli odstranit silikon a poškodit si toaletu, ze které začne tryskat voda, a v takovém případě bychom měli vyhledat pomoc instalatéra.

Hotelová metoda pro čistou toaletu

Ne každý však ví, že existuje dokonalá metoda, jak zajistit, aby naše toaleta byla čistá a zářivá, a tento trik často používají pokojské luxusních hotelů k čištění toalet na pokojích.

Před použitím zakoupeného přípravku na čištění toalety je nutné vyčistit naši toaletu toaletním papírem. Ihned poté vložte do záchodu lžíci jedlé sody. Jakmile tak učiníte, s použitím gumových rukavic a opatrně, aby se výrobky nedostaly do kontaktu s pokožkou, nastříkejte zakoupený čisticí prostředek na houbičku a začněte jím potírat všechny povrchy toalety. Jakmile je záchodová mísa pokryta přípravkem, vezměte utěrku z mikrovlákna, navlhčete ji, dobře vyždímejte a položte na toaletu, aby se do ní vsákl veškerý předchozí čisticí prostředek.

Poté záchodovou mísu zakryjte a pomocí kartáče odstraňte veškerou sodu a nechte ji odtéct na podlahu. Nakonec vezměte lžičku této složky a rozpusťte ji ve vodě. Poté vezměte hadřík, navlhčete jej roztokem a přejeďte jím po záchodovém prkénku, abyste odstranili všechny zbytky a přebytečné nečistoty.

Tímto způsobem se naše záchodová mísa dokonale vyčistí a vydezinfikuje a zůstane lesklá po delší dobu, což nám každý, kdo používá naši koupelnu, závidí a ptá se nás na tajemství tak důkladného čištění.

 

Leave a Response