Blog

Numerologické prokletí: Láska umírá v bytech s těmito čísly

129views

Ukazuje se, že magie čísel může kompatibilitu nejen napravit, ale i zničit. Určité kombinace čísel mohou způsobit hádky mezi partnery a dokonce je dohnat k rozchodu. Které číslo domu bude každý den zkoušet vaši lásku?

Potřebujete upozornit na nejnebezpečnější byty, kde láska umírá.

Byt číslo 1

Toto číslo – jednička – podporuje individuální rozvoj, nikoli rozvoj párů. Pouze silní partneři budou schopni udržet si cit v „prvním“ bytě.

Byt číslo 4

Čtyřka je velmi nebezpečné číslo, zejména na východě. Vnáší do života člověka destruktivní vliv a láska, která je jemnou a citlivou záležitostí, ho zachytí jako první.

Byt číslo 9

Postava s velmi vysokou duchovností. A vnitřní rozvoj často doprovází osamělost.

Také energie tohoto čísla prověřuje pevnost vztahů. Falešná spojenectví proto okamžitě praskají.

Byt číslo 13

Tato kombinace čísel narušuje obvyklý běh věcí. Je to znamení umírání a znovuzrození, portály do jiných světů, pokud nejste pár magických lidí, je lepší se do takového bytu nestěhovat.

Byt číslo 15

Vliv této číselné řady přináší mnoho temné energie a skandálů. Lidé často zaznamenávají výskyt nekontrolovatelného hněvu vůči milované osobě mezi zdmi takového bytu.

Byt číslo 16

16 je komplexní číslo s energií destrukce. Vliv tohoto „kanálu“ ovlivňuje všechny aspekty života, včetně lásky.

Číslo bytu 24

V takovém domě na sebe žena může pocítit jemný vliv jiného světa. Ne každý muž bude na příchod nové čarodějky do domu připraven.

Nenechte se však příliš rozčílit, pokud se váš byt ocitne na seznamu. Jistě, číslo dokladu nezměníte, ale existuje několik lifehacků, které vám mohou pomoci.

– Pravidlo první – odstraňte nechtěné číslo ze dveří, tím částečně zablokujete modulaci špatné energie v bytě.

– Druhým pravidlem je mít v levém rohu u vchodových dveří malou hromádku čtvrtky soli. Ta dokonale pohlcuje negativitu a odhánějí zlé duchy. Doporučuje se ji měnit každý týden.

– Třetím pravidlem je umístit do ložnice společnou fotografii nebo obrázek. Nebo proměňte stěny v odstínech červené či růžové.

Ukazuje se, že určitá čísla v číslech suity červen 2024 mohou přinést úspěch a štěstí, zatímco některé konkrétní číselné kombinace jsou v numerologii považovány za nepříznivé.

Leave a Response