Blog

ROZHOVOR: Jemný, ale výrazný. Kabelky jako luxusní šperky, které doplní váš jednoduchý, ale sofistikovaný outfit.

168views

Tohle není obyčejná kabelka. Je to šperk, který slouží jako kabelka. Každý korálek je navlečen s láskou. Přesně to značka vyjadřuje. Inki by Eliškakterá pro vás vyrábí takové kabelky na mateřské dovolené. Čistě bílé, jednobarevné černé nebo trendy barevné. Ať už si z nabídky Elišky vyberete jakoukoli, nikdo vás nepřehlédne.

Další skvělou inspiraci na recepty a výtvory pro váš domov najdete na naší stránce na Facebooku. .

Dovolte mi, abych vás na úvod požádal, abyste se představil.

Dobrý den, jmenuji se Eliška Spodniaková. V současné době jsem na rodičovské dovolené, během které jsem si řekla, že je nejvyšší čas zkusit něco nového. Nové životní období, nové příležitosti.

Vždycky jsem ráda využívala svou kreativní stránku v každodenním životě. Ať už v práci, nebo v soukromí. Od mládí jsem se věnoval hudbě, kreslení a všemu, kde jsem mohl vyjádřit svou osobnost. Teď jsem to ale vložila do lovu hedvábí a korálků.

Můžete nám představit svou tvorbu?

Vyrábím především kabelky, které mají sloužit jako funkční šperk. Jsou vyrobeny tak, aby se nedaly poškodit, nosit nebo roztrhnout běžným opotřebením. Právě teď na léto jsem Vytvořila jsem také několik kusů korálkových řetízků na brýle. Nestydím se zkoušet nové věci, ale chci se zaměřit gro a výrobu především na kabelky.

Kdy jste je začala vyrábět a co vás k tomu přimělo?

Začal jsem teprve před několika měsíci. Ale ten nápad mě lákal už dlouho. Musel jsem se to naučit a zkoušet to znovu a znovu, dokud jsem nebyl spokojený. Chtěla jsem vytvořit co nejvíce kusů a typů kabelek, aby zákazníci měli lepší představu o tom, jaké jedinečné kousky lze vytvořit. Mé okolí mě považuje za poměrně kreativního člověka. Tak jsem si řekla, že je nejvyšší čas vložit to do něčeho, co by mě mohlo časem definovat. Vytvořit podpis mé osobnosti.

Je to tvoje práce, nebo koníček?

Momentálně je to taková moje relaxace. Jak už jsem se zmínila, jsem matka v domácnosti. na mateřské dovolené. Mou prioritou je můj chlapeček, ale samozřejmě si musím najít čas i na sebe. Ten svůj vkládám do výroby kabelek, aby mi dělaly radost.

Kde čerpáte inspiraci při jejich výrobě?

Inspiraci čerpám víceméně ze života. Z věcí kolem nás. Většinou se mi stane, že vidím nějaký outfit a už mi běží hlavou, jaká kabelka by ho mohla doplnit. Korálkové kabelky jsou funkční šperky a každému sluší něco jiného, proto je důležité všímat si svého okolí a snažit se přizpůsobit potřebám společnosti. Jakmile to odhadnete, jde jen o to, abyste to z nápadu převedli do hmatatelného výrobku.

Čím jsou podle vás vaše kabelky jedinečné?

Postupně přicházejí na trh výrobci kabelek s korálky a mnohdy se mohou zdát podobné, dokonce stejné. Ale rozhodně nejsou. Každý ručně vyrobený kus je jedinečný. Při této otázce jsem si ale vzpomněla na zpětnou vazbu od jedné mé zákaznice: „Z té kabelky je cítit, že byla vyrobena s láskou.“ Takže jednoduše, moje odpověď by zněla – láska.

Můžete nám přiblížit výrobní proces?

Vše začíná nápadem. Pak si kabelku nakreslím, abych měla lepší představu o výrobě. Připravím si všechny potřebné věci, které při výrobě použiji. Zvláštní součástí přípravy jsou korálky, které procházejí lázní. Pak už jen začnu navlékat a proplétat.

Jak dlouho vám trvá výroba jedné kabelky?

Výroba závisí především na velikosti kabelky a na množství korálků. Ale dostat kabelku do finální podoby Trvá desítky hodin.

Jaké materiály používáte nejčastěji?

Základem je rybářské hedvábí vhodné tloušťky pro daný typ korálků. Dávám přednost korálkům akrylové. Ale ráda je kombinuji s křišťálovými. Vznikají tak nové, zajímavé kombinace.

Plánujete do budoucna nějak rozšířit svou tvorbu?

Mám spoustu plánů, ale těžko říct, které z nich se mi podaří uskutečnit. Doufám však, že je všechny rozfázuji.

Vyrábíte také podle přání zákazníka?

Ano, vyrábím. Mohu upravit kabelku podle velikosti, barvy, tvaru… Záleží jen na fantazii zákazníka a mé zručnosti.

Kde si mohu koupit vaše výrobky?

Je ještě něco, co byste chtěl našim čtenářům sdělit a o čem jsme se nezmínili?

Myslím, že jsme zmínili vše důležité. Ale pokud čtenáře ještě něco zajímá, rád odpovím na otázky na svých webových stránkách.

Leave a Response