Blog

5/25/25 – Metoda hubnutí, která neomezuje

132views

 

Každé tělo je jedinečné a nejúčinnější způsob hubnutí je ten, který nám prospívá. Existují však přípravky, které podporují vyváženější přístup a neztotožňují hubnutí a zdravé stravování s menší konzumací nebo omezováním potravin, takže jsou dlouhodobě udržitelnější. Příkladem může být metoda 5/25/25.

 

Metoda 5/25/25 vás nabádá, abyste každý den zařadili pět jídel s 25 gramy bílkovin v každém jídle a celkem 25 gramy vlákniny denně. Jeden den může vypadat takto, přičemž je třeba mít na paměti, že porce se u jednotlivých osob liší:

Snídaně – vejce, krůtí slanina a toast.

Oběd – salát s masem a spoustou zeleniny.

Před tréninkem – rýžové koláčky s ořechovým máslem a banánem.

Po tréninku – proteinový koktejl.

Večeře – kuře, pečené brambory, fazole a zelenina.

Nezapomeňte, že stravovací potřeby každého člověka vypadají jinak, proto tyto pokyny používejte jako vodítko, nikoli jako ideální stravovací plán.

5/25/25 - Metoda hubnutí, která neomezuje

Díky podpoře menších dávek bílkovin a vlákniny metoda 5/25/25 stabilizuje hladinu cukru v krvi, takže nejste ani podvyživení, ani přejedení – vaše tělo je během dne přiměřeně zásobeno. Bílkoviny jsou základním stavebním kamenem svalů. Má nejvyšší termický účinek ze všech potravin a pomáhá nám udržet pocit sytosti po celý den.

Leave a Response