Blog

Proti slimákům a plžům stačí ponechat tento předmět, který obvykle končí v odpadcích.

204views

Myslíte si, že jsou slimáci a plži neškodní? Na zahradě jsou to však nebezpeční predátoři. Naštěstí existuje účinné řešení, jak se jich zbavit bez použití chemických prostředků.

Ovoce, zelenina, aromatické rostliny … Slimáci a hlemýždi je na zahradě milují! A jaké je to zklamání, když tito nežádoucí živočichové ničí vaše výsadby. Proto je tak důležité své výsadby chránit, abyste zabránili jejich zničení těmito plíživými škůdci, o kterých na první pohled ani nevíte, že tam jsou. Jak ale odvést jejich pozornost od vaší zahrady, aniž byste jim ublížili? Základem řešení je předmět, který je třeba urychleně zachránit z vašich odpadků!

Abyste zabránili oklovávání květináčů, je k dispozici účinná zábrana proti slimákům a plžům. Pokud si pravidelně kupujete nápoje ve skleněných lahvích s kovovými víčky, vězte, že než je pošlete do recyklačního boxu, můžete je opravdu využít! Umístěné po jedné totiž mohou být tou nejmohutnější bariérou proti lezoucím tvorům, jako jsou slimáci, plži nebo housenky.

Jednoduše je umístěte kolem úrody plochou stranou dolů na oboustranné lepidlo a vytvořte tak účinnou bariéru proti těmto škůdcům, vášnivým zahradním lezcům! Pravděpodobně se divíte, jak může jednoduchá sestava tenkých lusků odradit lezce? Inu, je to jednoduché: výstupky kapslí rychle odradí slimáky a plzáky a zabrání jim v plazení, aniž by jim ublížily. Když se tedy setkají s tímto typem bariéry, stačí, aby se otočili, a vaše zahrada bude zachráněna.

Proti slimákům a plžům stačí ponechat tento předmět, který obvykle končí v odpadcích.

 

 

Tip: Pokud nemáte dostatek kovových kapslí na vytvoření bariéry proti slimákům a plžům, můžete je sbírat od známých nebo z restaurací a pohostinství, kde se jich mohou zbavit.

Leave a Response