Blog

Trápí vás krátké řasy? Získejte dokonale dlouhé, zdravé a tmavší řasy díky přírodnímu séru na řasy Denatura!

49views

Jak víte, řasy jsou nepostradatelnou součástí vašeho obličeje, která dodává vašemu dokonalému vzhledu jasnou dominantu. Každá žena touží mít přirozeně dlouhé řasy, kterými bude moci bez větších úprav zazářit, ale ne každou ženu obdařila matka příroda dlouhými a zdravými řasami. Co s tím dělat? Máme pro vás řešení!

Měli jsme úplně stejný problém. Krátké a řídké řasy jsme nahrazovaly prodlouženými a nalepenými řasami (zdlouhavé slepování a vypadávání), čímž jsme si řasy ještě více poškodily než předtím. Přemýšlely jsme, jak bychom mohly dosáhnout dokonale dlouhých a zdravých řas přirozenou cestou, aniž bychom je ještě více poškodily.

A pak to přišlo… Dali jsme hlavy dohromady a během několika měsíců jsme s pomocí profesionálních kosmetiček a odborníků vytvořili sérum na růst řas, které je zcela přírodní a obsahuje složky podporující růst a zdraví vašich řas. Vyzkoušeli jsme všechny produkty dohromady a během několika týdnů jsme viděli neuvěřitelné výsledky jako nikdy předtím. Naše ztracené řasy ožily a změnily se k nepoznání

Jak sérum Denatura funguje?

Po nanesení séra ke kořínkům řas se přípravek okamžitě vstřebá a dostane se do folikulů, kde se vytvářejí a rostou nové i stávající řasy. Při pravidelné aplikaci sérum stimuluje a podporuje přirozený růst a zdraví tmavého pigmentu řas. Výsledkem jsou silnější, zdravější, delší a tmavší řasy. V kombinaci se sérem Denatura a správnou aplikací jsou první výsledky vidět přibližně po dvaceti dnech. Po jednom až dvou měsících uvidíte vysněnou délku svých řas.

Garantujeme 100% VÝSLEDKY a jako projev důvěry ve výrobek nabízíme 100% ZÁRUKU NA ZPĚT NA PENÍZE, pokud po 12 týdnech používání nedosáhnete žádných výsledků, jednoduše nás kontaktujte a my vám vrátíme peníze.

Další informace o naší záruce vrácení peněz naleznete na adrese

Chcete vyzkoušet náš produkt? Zadejte kód DENATURA10 a získejte 10% slevu! Držíme palce na vaší cestě za krásnými, dlouhými a zdravými řasami! DENATURE

Leave a Response