Blog

2 znamení zvěrokruhu, která jsou mocnými alchymisty a proměňují osud a energii.

57views

Jste mocný, magický alchymista a čaroděj s posvátnou, magickou mocí měnit svět a bez námahy manifestovat svá přání? Alchymisté proměňují překážky v příležitosti a přeměňují méně než ideální okolnosti ve zlaté – to vše díky božské magii své vnitřní síly a odolnosti. Zde jsou dvě znamení, která přirozeně vytvářejí nejmocnější alchymisty a mění je v úžasné magnety na bohatství a hojnost ve všech aspektech jejich života.

Více:

Štír

Tohle je zbytečné. Štíři, vy už ovládáte umění alchymie a každou životní okolnost proměňujete ve zlato. Pokud je někdo ztělesněním a nositelem takové mocné energie, jste to právě vy. Projevujete velké bohatství a hojnost v mnoha aspektech svého života díky své schopnosti provádět transformační stínovou práci, která vaše projevy raketově zvyšuje. Kromě toho vyvoláváte transformaci v ostatních pouhou svou přítomností, protože nepotřebujete jejich potvrzení a souhlas.

Protože umíte využít temnotu k otevření portálu ke světlu, často připravujete ostatním cestu k hlubšímu pohledu na jejich vlastní sílu. Pracujete s hlubokou magií v sobě – jste nedotknutelná kouzelnice. Stavíš se na piedestal a nikomu se neklaníš, ať je to kdokoli. Ať už si myslí, že mají v materiální sféře jakoukoli moc a autoritu, vy to víte lépe. Když už, tak před vámi lidé sklánějí hlavu kvůli vašemu přirozenému sebevědomí.

Umíte ovládat své emoce a konstruktivně je využívat k dosažení svých přání. Jste magnetičtí ve své sexualitě a máte smysl pro královskost, která obklopuje vaši auru. Jste hluboce spojeni s cykly znovuzrození a transformace. Přešli jste na temnou stranu a z podsvětí jste se vynořili omlazení jako nikdy předtím, i kdyby jen proto, abyste si na zemi vytvořili ráj.

Střelec

Střelci vypadají jako hravé, veselé znamení – navenek se pod jejich veselými úsměvy neskrývá nic ani vzdáleně intenzivního nebo hrozivého. Ale Střelci, vaše skutečná síla dokáže každého přimět k ohnutí. Lidé, kteří vás skutečně znají, chápou, že vaše spojení s vnitřním vedením, posvátnými emocemi a schopností vytvořit zlato i z popela je více než působivé – a dokonce trochu děsivé. Jste docela mocný alchymista a vše, na co pošlete svou energii, se okamžitě promění – ať už v dobrém, nebo ve zlém.

Máš schopnost spálit vše, co tě brzdí, a vzkřísit se. Dokážete s lehkostí alchymizovat překážky a nepřízeň osudu v příležitosti a léčit lidi pouhými slovy. Máte také moc proměnit méně ideální okolnosti v nebezpečnou hojnost. Jako rozená čarodějka a alchymistka jste také neuvěřitelnou léčitelkou a nositelkou štěstí. Vládne vám Jupiter, jste jedním z nejšťastnějších znamení zvěrokruhu a přesně víte, jak snadno proměnit nepřízeň osudu v mocné projevy, čímž mate své okolí, které není tak napojeno na vaši božskou sílu. Zároveň vám nevadí „být padouchem v příběhu pravého padoucha“ a stát se karmou pro někoho, kdo si to skutečně zaslouží.

Více informací:

Jediným rychlým pohybem svého luku a šípu působíš na svět jako blesk a hrom – jsi vždy připraven vyvolat bouři a postavit se tyranům, kteří snadno ustoupí, když se setkají s tvou děsivou přítomností. Jako odvážný ohnivý šíp a intelektuální filozof zničíte staré zhoubné vzorce tohoto světa a vyslovíte svou pravdu tak ostře a důrazně, že svět zapálí na cestu revoluce a pozitivní změny. To je mocná alchymie nejen pro vás, ale i pro celý svět.

Leave a Response