Blog

ROZHOVOR: Díky organizaci narozeninové oslavy si vyrobila krásné svatební dekorace

60views

Pokud máte rádi kreativní nápady stejně jako my, připravili jsme pro vás jako poděkování krátký rozhovor. Rádi bychom našim čtenářům nabídli kousek uměleckého vnímání od profesionálů v této oblasti a zároveň podpořili jejich práci.

Patrícia Šmondrková se specializuje na výrobu krásných svatebních dekorací. S láskou k detailu a vášnivým přístupem k tvorbě vnáší do každého svatebního dne nádech krásy a originality.

Další skvělou inspiraci na recepty a výtvory pro váš domov najdete na naší facebookové stránce. .

Dovolte mi, abych vás na úvod požádal, abyste se představil.

Dobrý den, jmenuji se Patricie, jsem maminka dvou chlapců a ve volném čase se věnuji tvorbě svatebních dekorací. Kreativitu mám v sobě odmalička, a tak jsem se rozhodla ji naplno uplatnit v dekorativních tabulích. Moje maminka mi vždycky říkala, abych využívala svůj potenciál k tvorbě, protože ve mně vždycky viděla tvůrčího ducha.

Můžete nám prozradit, čím se zabýváte a co vyrábíte?

Vyrábím dekorativní akrylové předměty pro svatby, jako jsou jmenovky, označení stolů nebo uvítací cedule, a také vyřezávám jména, pokud už nevěsty mají vlastní akrylové předměty.

Kdy jste začala vyrábět svatební dekorace a co vás k tomu vedlo?

Jmenovky jsem začala vyrábět letos v lednu, ale začalo to už loni, když jsem pořádala oslavu svých 30. narozenin. Tehdy jsem hledala dodavatele, který by mi vyrobil jmenovky na akrylu, protože jsem neuměla psát fixem. Už tehdy mě to velmi zaujalo a videa s tím se objevovala všude na IG. Znáte to – něco vás napadne a najednou je to všude.

Který z vašich výrobků je u zákazníků nejoblíbenější a jak se vyrábí?

Naším nejoblíbenějším produktem jsou právě jmenovky, ať už na akrylu, nebo jen samotné vyřezávání jmen. Vyrábí se tak, že minimálně měsíc před svatbou dostanu od nevěsty seznam hostů, který pak musím celý přepsat do programu, který je součástí plotru, a hned s nevěstou doladit styl, barvu písma a vzor akrylu. Vždy se snažím pro nevěsty vyrobit vzorek, aby měly představu, jak bude jmenovka vypadat na svatebním stole. Po schválení udělám zbytek jmen v písmu a nechám je vyříznout do plotru. K výrobě jmenovek potřebuji notebook, plotr, podložku, samolepicí fólii, nástroje na odstranění přebytečné fólie, přenosovou fólii, akryl a dekorace (stuhu, sušené květiny atd.).

Máte na to vyhrazenou zvláštní místnost?

Doma jsem si ještě nenašla místnost na tvoření, ale věřím, že brzy budu mít vlastní dílnu.

Kolik času jí věnujete?

Právě teď pracuji na tom, aby vše fungovalo tak, jak má, takže tvorbě věnuji strašně moc hodin denně. O to větší radost mám, když mi potom nevěsty posílají svatební fotografie. Vždycky si říkám: děláš to úžasně, jen tak dál!

Máte do budoucna v plánu rozšířit svou práci?

Hodně jsem přemýšlela o rozšíření své práce, je spousta možností, jak začít, ale svatební tisky mě opravdu baví. Možná se do toho časem pustím, ale zatím se chci zaměřit na akrylové dekorace.

Vytváříte je na zakázku?

Většinou, když dostanu zprávu od nevěsty, je to vždy s fotografií mého výtvoru, kde žádá přesně tyto jmenovky. Ale pokud mi napíše nevěsta, která má svůj vlastní návrh, udělám vše pro to, aby dostala to, co chce! To je pro mě základ.

Kde se dají vaše výrobky koupit?

Je něco, co byste chtěl vzkázat našim čtenářům?

Nebojte se projevit svou kreativitu, je v každém z nás.

Leave a Response