Blog

Podlahy Plzeň – PARKETCENTRUM s.r.o., odborník na dřevěné, vinylové a sportovní podlahy

56views

PARKETCENTRUM s.r.o. je specializované podlahářské centrum s širokou nabídkou podlahových krytin, interiérových dveří a dalších doprovodných služeb. Na českém trhu působí od roku 1994 a od svého počátku se zabývá prodejem parketových podlah a dřevěných povrchových úprav. Kromě toho zajišťuje také odbornou montáž či renovaci dřevěných podlah.

Postupem času se však požadavky zákazníků měnily a společnost se musela přizpůsobit a rozšířit svůj sortiment o další podlahové krytiny a interiérové dveře. Chcete ? Dáváte přednost PVC nebo laminátu? Hledáte ? V každém případě se můžete opět obrátit na výše uvedenou společnost.

Více než 700 tisíc metrů čtverečních položených podlahových krytin

Od roku 1994 položila plzeňská společnost PARKETCENTRUM s.r.o. – specialista na podlahové krytiny – celkem 727 159 metrů čtverečních podlahových krytin, což je třikrát více než plzeňská zoologická zahrada.

Vyberte si z široké nabídky vinylových podlah, které dokonale imitují dekor dřeva. Vzhledem k tomu, že tyto podlahy jsou k dispozici v široké škále vzhledů a barev, je výběr designu téměř neomezený.

Foto: Vinylová podlaha z vinylových podlah: PARKETCENTRUM s.r.o.

Dřevěné podlahy mají nové kouzlo

Společnost, která se vám snaží vyjít vstříc, i když hledáte nadčasové a elegantní dřevěné podlahy, které vnesou do vašeho interiéru teplo a nádech luxusu. Každé prkno má svou jedinečnou kresbu a přírodní odstín. při správné péči mají životnost hodně přes sto let.

Pokud se pouštíte do rekonstrukce interiéru nebo se chystáte stavět dům, pak navštivte společnost PARKETCENTRUM s. r. o. a objevte širokou nabídku podlah a dveří, které budou vyhovovat vašim potřebám a estetickým požadavkům.

Náhledová fotografie: PARKETCENTRUM s.r.o.

Baví mě žít. Rád se s vámi podělím o své zkušenosti.

Leave a Response