Blog

Zařaďte do svého jídelníčku těchto 5 potravin a v zrcadle se nepoznáte.

172views

Abyste byli štíhlí a dostávali komplimenty za dokonalou pleť, nestačí držet dietu, potřebujete také zdravá střeva. Zdravá střeva jsou klíčem k dokonalému trávení, normální tělesné kondici, krásné pleti a vlasům.

Pět jednoduchých jídel pomůže vašemu tělu snadno se pročistit a omladit. Pojďme zjistit, jaká to jsou.

Jogurt

Jedním z hlavních přínosů jogurtu je zlepšení zdraví kostí. Vždy však buďte opatrní a čtěte etikety jogurtů, protože někteří výrobci vyrábějí produkty bez živých bakterií a s velkým množstvím cukru, který je ničí.

Sójové boby

Tento pokrm je v Japonsku velmi oblíbený: vyrábí se z fermentovaných sójových bobů a má lepkavou, těžkou konzistenci. Není divu, že sójové boby bohaté na bílkoviny jsou mezi Japonci jedním z nejoblíbenějších snídaňových pokrmů. Asiaté tento pokrm studovali po léta a došli k závěru, že pravidelná konzumace sójových bobů zvyšuje minerální hustotu tkání a mnohem rychleji čistí organismus.

Polévka miso

Další jídlo, které k nám přišlo z japonské kuchyně. Tuto polévku můžete jíst nejen k obědu, ale i k snídani a večeři. Tradičně se miso vyrábí z pasty, která se získává fermentací sójových bobů, rýže, ječmene, pšenice a hub koji – to je speciální druh plísňových hub, které obsahují mnoho prospěšných látek. taková polévka je výborným zdrojem bílkovin a vlákniny a je bohatá na minerály a vitaminy.

Kysané zelí

Proslulé kysané zelí je nejen chutným salátem, ale také produktem bohatým na vlákninu, železo, vitaminy C, B a K a probiotika. Je však lepší věnovat čas výrobě vlastního kysaného zelí.

Kimči

Oblíbený pokrm korejské kuchyně se připravuje z pikantně ochucené zeleniny, především pekingského zelí. Kimči obsahuje bakterie mléčného kvašení, které jsou prospěšné pro trávicí systém. Tento pokrm je prospěšný díky vysokému obsahu vitaminů K, B2 a železa.

Konzumujte výše uvedené potraviny a pocítíte příliv energie a síly a také shodíte zbytečná kila.

Leave a Response