Blog

Rysy obličeje prozrazující vysoké libido

127views

Proč v nás někteří lidé vyvolávají přitažlivost a jiní jsou nám vyloženě nepříjemní, i když na nich nebylo nic špatného?

Tato otázka zajímala lidi už ve staré Číně. Vědci zjistili, že lidé mimo jiné pociťují nevědomou přitažlivost k lidem s určitými rysy v obličeji. Tak vznikla věda fyziognomie, která se využívá v moderní společnosti. Zkoumá vzhled a stav vnějších rysů obličeje a stala se jednou z oblíbených metod určování typu osobnosti člověka.

Tajemství osoby, která vás zajímá, můžete poznat pouhým pečlivým studiem obočí, očí, nosu, úst a uší. Takový trik hojně využívají japonští obchodníci k navazování kontaktů se spolehlivými partnery. Koneckonců pomocí fyziognomie je možné určit mnoho věcí, například charakter, temperament, duševní vlastnosti a zdravotní stav. Tyto znalosti se vám budou hodit i v osobním životě. Pokud hledáte živý vztah, věnujte pozornost rysům, které prozrazují zvýšenou sexuální přitažlivost.

Oči

Sexy osobnosti mají velké oči s koutky mírně sklopenými ke spánkům. Důležitá je také barva očí: čím teplejší odstín, tím je dotyčná osoba v posteli aktivnější. Zkušení milenci jsou častěji muži a ženy s hnědýma očima. Temperamentní experimentátoři jsou také považováni za zelenooké, jen jsou na své partnery velmi nároční a očekávají od nich stejné sexuální nadšení.

Nos

Velký a široký nos je známkou smyslné a energické povahy. Majitelé orlích a řeckých hrbatých nosů jsou považováni za nejlepší milence. V posteli jsou velmi vášniví a partnera cítí nepostřehnutelně. Kulatý nos s jemnými obrysy naznačuje, že jeho majitel upřednostňuje své zájmy před potřebami partnera, takže jeho libido je o něco nižší než u ostatních.

Rty

Pohledem na ústa poznáte, jak je člověk citlivý a citlivý. Ti, kteří jsou v posteli uvolnění, mají znatelně plnější rty. Důležité je podívat se na spodní ret, je ukazatelem sexuality. Pokud je větší než horní, máte vášnivou povahu. Vystouplý spodní ret může naznačovat přílišnou přitažlivost k sexu. Na rozdíl od obliby plných rtů však tenké rty prozrazují i skrytý potenciál. Tento tvar v kombinaci s hustým obočím a širokou čelistí může patřit fyzicky zdravým lidem se silnou sexuální energií.

Scully

Vzpomeňte si na herce nebo herečky, které považujete za sexy, a všimněte si, že většina z nich má vysoké lícní kosti. Například Angelina Jolie, Megan Fox, Brad Pitt, Antonio Banderas a další. Takoví lidé velmi milují žhavé radovánky, ale v posteli jsou trochu sobečtí.

Uši

Otázka krásy huňatých uší je sporná, ale o tom, že jejich majitelé jsou velmi vášniví, odborníci nepochybují. Navíc tento tvar uší předpovídá úspěšný a dlouhý život. Asijské země se této filozofie drží a nespěchají s jejich zmenšováním pomocí plastické chirurgie.

Obočí

Dívky často mění jejich tvar, ale některé znaky se stále těžko skrývají. Čím je obočí hustší a tmavší, tím má člověk větší sexuální apetit. To je patrné zejména u mužů. Naopak světlé a řídké obočí naznačuje slabou přitažlivost pro opačné pohlaví u mužů i žen.
Další podrobnosti

Pravděpodobně jste si všimli, že ti, kteří mají při úsměvu na tvářích dolíčky, jsou velmi okouzlující a atraktivní jedinci. Tento jejich rys vypovídá o jejich zvýšené sexualitě.

Existují i další sotva znatelné detaily – jsou to mateřská znaménka. Vědci se domnívají, že čím více znamének člověk má, tím je temperamentnější a tím častěji provozuje sex.

Leave a Response