Už žádné zlomené nehty při loupání pistácií! Známe geniální trik, jak je snadno dostat ze skořápek.
Tento způsob loupání pistácií je tak snadný, že se budete divit, že jste na něj už dávno nepřišli sami.
Lehký krémový krém obložený piškoty, ořechovým máslem a nasekanými . Jednoduše neodolatelné!
Jak snadno oloupat pistácie?
Zapomeňte na pracné a často nehty ohrožující rozbíjení skořápek.
Správný způsob, jak se zbavit pistáciových skořápek, je uchopit ořech v místě prasklé skořápky mezi palec a ukazováček a stisknout. Protější pevně spojená část skořápky se oddělí a váš milovaný, zelený oříšek je volný. Dětská hra!
Vyzkoušejte také tyto 2 fantastické dezerty z krásně zelených pistácií:
Jak oloupat zcela uzavřené pistácie
Mezi pistáciemi se často vyskytují takové, které nejsou dostatečně otevřené, aby bylo možné použít výše uvedený trik. Naštěstí jich není mnoho. Ale i zde existuje snadná pomoc.
Stačí vzít polovinu skořápky z již oloupané pistácie, vložit ostřejší stranu mezi malý otvor zavřené pistácie a vypáčit horní skořápku. Hotovo – bezpečně a prakticky bez námahy!
Vyzkoušejte tento fantastický pistáciový krém, který je rozhodně jednou z nejlahodnějších oříškovo-čokoládových pomazánek, jaké jsme kdy ochutnali. A navíc si ji můžete snadno vyrobit doma: